Plynový gril s infračervenými hořáky CROSSRAY+ 4

Plynový gril s infračervenými hořáky CROSSRAY+ 4

Dostupnost: skladem
Výrobce: CROSSRAY
Kategorie: Australské grily
Expedice: ihned k expedici

55 480 Kč

Cena bez DPH: 45 851,24 Kč

Velmi kvalitní a designově zdařilý gril s unikátními infračervenými hořáky. Technologie Crossray využívá čtyř horizontálně umístěných infračervených hořáků s velkým výkonem, které zajišťují zcela rovnoměrný ohřev grilovaných pokrmů. Infračervené teplo prochází grilovaným pokrmem a udržuje jej uvnitř šťavnatým. Infračervené teplo umožňuje grilování s intenzitou dřevěného uhlí s komfortem úsporného grilování na plynovém grilu. To vše bez připalování grilovaných pokrmů, které způsobuje hořící omastek. Grilování na grilu Crossray+ je snadné a zaručuje excelentní výsledky

  • elektronické zapalování
  • LED podsvícené ovládací knoflíky
  • teploměr ve víku
  • 2 úrovně grilování - ideální pro rychlé grilování na litinovém grilovacím roštu a pomalé grilování na vrchním ohřívacím roštu
  • snadno přístupná odkapávací miska
  • extrémně pevná robustní konstrukce se snadným přístupem k plynové láhvi.

Parametry

  • 4 x infračervené hořáky (každý 3,1 kW)
  • elektronické zapalování
  • litinový grilovací rošt
  • víko, konstrukce, dvířka, boční police a čelní panel z vysoce kvalitní nerezi 304
  • bočnice víka a polic ze slitiny hliníku
  • šířka: 1685 mm
  • hloubka: 505 mm
  • výška (při zavřeném víku): 1255 mm
  • výška (při otevřeném víku): 1495 mm.

Příslušenství

  • ochranný obal
  • litinová Plancha Hot Plate
  • otočný rožeň Rotisserie 230V.

Síla a kvalita grilu na dřevěné uhlí - pohodlí a ovládání grilu plynového

Gril Crossray+ je vybaven patentovaným Crossray systém, který využívá infračervené hořáky, umístěné po stranách grilovací vany, nakloněné vzhůru na grilovací plochu. Infračervené hořáky mají mimořádný výkon, lepší než tradiční otevřené hořáky. 

Infračervené teplo proniká do grilovaného pokrmu a opéká jej zevnitř ven, zatímco otevřený oheň pouze ohřívá okolní vzduch, který grilované jídlo naopak vysušuje. 

Crossray+ infračervené hořáky jsou rovněž mnohem účinější a opékají rychleji než tradiční hořáky. Tím jídlo připravíte dříve a zároveň spotřebujete méně plynu

Jelikož hořáky nejsou přímo pod grilovací plochou, tuk a šťávy z grilovaných pokrmů odtékají pryč. Snižuje se tak zároveň množství kouře. Odpadá riziko samovolného vznícení, které vede k nežádoucímu připálení grilovaného pokrmu z vnější strany, zatímco uvnitř je jídlo nedopečené. 

Jak to funguje

S bočně umístěnými infračervenými hořáky Crossray systém vytváří ideální tepelné podmínky, které kombinují intenzitu dřevěného uhlí s komfortem a možností regulace plynu. Nemusíte být profi kuchař a připravíte jídlo profesionální kvality.

Unikátní infračervená technologie grilu Crossray+ 

  • větší výkon - infrahořáky poskytují podstatně více tepla než konvenční trubicové hořáky;
  • gril Crossray+ zvládne naprosto vše co ostatní spotřebiče - tradiční BBQ pokrmy jako např. steaky a klobásy, stejně jako pizzu, kuře, zeleninu, mořskou kuchyni a ve finále umožňuje přípravu úpravu jídelů jako v klasické venkovní peci, krbu či udírně;
  • eliminuje nebezpečí náhlého vzplanutí omastku a kouř - přináší to nejlepší co může venkovní vaření nabídnout;
  • profesionální výsledky grilování aniž byste byli profi kuchař či grillman - griluje potraviny rovnoměrně, zevnitř ven, udržujíc je šťavnaté a čerstvé;
  • nižší provozní náklady - infrahořáky spotřebovájí méně plynu;
  • zkonstruován pro dlouhou životnost - vyroben z těch nejodolnějších masivních materiálů;
  • charakteristické znaky a rysy - dvoupatrová grilovací plocha a LED podsvícené ovládací knoflíky. 
Kontaktní formulář
Nákupní košík
Blogy o vaření
Newsletter